ATV için örnek php kodu
Örnek bu canlı yayını aşağıdaki php kodu ile alınmaktadır [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Önemli: aynı ipden veya serverden saatte 5 biledin 10 sorgulam sonrası engel gelir, önerim her sorguda bunu ayrı bir dosya içine kayıt ettirmeniz lazım, izlenen cihaza kayıt ettirdiğiniz url adresini vermelisiniz .
Direk php dosyasını verirseniz her kanal değiştirmede sorgu sayacaktır.
Siteadresini/test/atv.php yi bir kere çalıştır, aldığı token 4 saatten fazla çalışır
Siteadresini/test/atv.m3u8
olarak cihazına ekleyin, çalışacaktır.
ATV için örnek php kodu
Örnek bu canlı yayını aşağıdaki php kodu ile alınmaktadır [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Önemli: aynı ipden veya serverden saatte 5 biledin 10 sorgulam sonrası engel gelir, önerim her sorguda bunu ayrı bir dosya içine kayıt ettirmeniz lazım, izlenen cihaza kayıt ettirdiğiniz url adresini vermelisiniz .
Direk php dosyasını verirseniz her kanal değiştirmede sorgu sayacaktır.
Siteadresini/test/atv.php yi bir kere çalıştır, aldığı token 4 saatten fazla çalışır
Siteadresini/test/atv.m3u8
olarak cihazına ekleyin, çalışacaktır.
m3u8 720p kalitesindedir,
Yilmaz usta ben kendi serverim'da denedim ama çalismiyor nedense, video_id show'tv nin canli yayinini koydum, bana m3u8 uzantili link cikartiyor ama bir türlü, oynatamadim, bu sekil de denedim :
paylaşımlar için cok tesekkur ederiz bu forumdan cok faydalanıyorum
tesekkurler [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..