kodu kendi domain adresiniz varsa oraya youtube.php olarak yükleyerek çalıştırabilirsiniz
Şuna dikkat etmeniz lazım kodlar videolardaki değil Kanalın linki üzerinden çalışmaktadır
Örnek olarak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. linkinden çalışmaz direk olarak kanal linkini almanız lazım yine örnek olarak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
kendi sitenize host ettikten sonra linkin çalışma prensibi ise [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. . com /youtube.php?channel=kanallinki/live&type=playlist.m3u8
burada kanal linki yazan kısma yukarıda örnekte olduğu channel kısmından sonraki kodları yapıştırarak çalıştırabilirsiniz.
örnek cnn türk canlı yayını linki: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. . com /youtube.php?channel=UCV6zcRug6Hqp1UX_FdyUeBg/live&type=playlist.m3u8
kodu eklerken dikkat edin /live kısmını silmeyin
Diğer konu ise dailymotion için
bunda direk video kodunu alarak yapıyorsunuz
kodlar:
bundaki adres ise şu şekilde çalışıyor: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. .com/dailymotion.php?channel=videokodu
örnek adres: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
burada da video/ dan sonraki kısmı alarak çalıştırabilirsiniz.
Eline sağlık, Denedim ama ne host nede local'de çalışmadı.
Merhaba az önce burdaki kodları kontrol ettim. forumda bazı kelimeler yasaklı olduğu için kodların bazı yerleri *** olarak çıkmış büyük ihtimalle ondan dolayı çalışmadı. Natro dan aldığım hostta kullanıyorum orada çalışıyor.
Merhaba az önce burdaki kodları kontrol ettim. forumda bazı kelimeler yasaklı olduğu için kodların bazı yerleri *** olarak çıkmış büyük ihtimalle ondan dolayı çalışmadı. Natro dan aldığım hostta kullanıyorum orada çalışıyor.
ilginden dolayı teşekkür ederim host beyaz sayfa geliyor local da şöyle bir hata çıkıyor
(Warning: file_get_contents([Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /storage/emulated/0/htdocs/youtube3.php on line 17)