Sayfa 20/20 İlkİlk ... 10181920
98 sonuçtan 96 ile 98 arası

Konu: Tv box önerisi

1. Teşekküre Gitİndir #96
    Teşekküre Git
    Üye Atmisyedili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı parstv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beş para etmez istersen playstore crome yaz veya via tarayici veya wiffy player veya opera veya mozilla hic biri yuklenmiyor playstorundan milleti google mecbur birakiyorlar senin istedigin degil onlarin istekleti disina cikamiyorsun adamlarin keyfi neyi isterse onu yuklersin disardan apk olarak atsan bu seferde uyumsuzluk yaptiriyor ondan google tv mi dedimmi 10000 mt oteye kacin

******** dahi yukleyemiyorsun play storundan disardan yuklesen bu sefer her turlu zorlugu cikartiyor bi apk indircen kaplumbaga bile daha hizli hareket ediyor
    Senin yaşadığın problemi ben yaşamıyorum kullanacağın uygulamayi bilceksin google tv oldugu icin yani kumanda ile kullanildigi icin chrome firefox gibi internet uygulamasi yok ama extra google tv icin yapilmis internet appleri var bende var ama hic kullanmiyorum internetde gezeceksem telefonumu cikartirim yada laptopun karşına gecerim araştırırsan bulursun

2. Teşekküre Gitİndir #97
    Teşekküre Git
    Super Moderatör oemer45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Bencede @parstv ustanın yorumu acımasız olmuş tabiki görüşüne saygı duymaklazım ben katılmıyorum buda benim görüşüm eyee kullanıcılar kendi kullanımlarına göre cihaz almazlar ise yada anlamayada bilirler herkes herşeyi bilecek diye bir kural yok ben şahsen 10 küsur yıldır android box kullanıyorum heralde android 4 sürümü ile başladım bunlar bemde bir nevi hobi gibi oldu aklınıza gelebilecek avrupada bilindik markaların çeşitli modellerini kullandım hatta 2015 yılının 11 ayında (NVIDIA SHIELD) almanyada 12 ayda satışa sunulacağını ögrendiğimde araştırmaya başlamıştım ve irlanda'da satışa sunulduğunu örendim ve hemen oradan sipariş verdim daha almanyaya gelmeden ben kullanma olanağı buldum sonuç ne dersiniz ozana android tv sistemiyle tanıştım sonuç aynı bende nerdeyse parstv ustamızın gibi tepki vermiştim en fazla iki hafta dayandım sonra kadırıp paketine koydum 1 sene kullanmadan durdu sonra kulanmadığım için sattım zararımda olmadı irlandadan aldığım fiyat baya uygundu konuyu bağlamak istediğim yere geliyorum yukarıda belirttiğim gibi kendi kullanımıma göre bir cihaz almamıştım halada 10 sene geçmesine rağmen aynı kalitede ve aynı güncellemede bir rakibi yok.
    hemen hemen 10 sene olmuş android tv sistemli cihazlar çıkalı demek oluyorki hala kullanıcılar biliçli deyiller alacakları cihazların kendi isteklerine göre olup olmadığını bilemiyorlar bilinmediği için bu tür yorumlar ortaya çıkıyor.

ildiyer ismi geçen box (XIAOMI Box S 2nd Generation) ikinci hatamı bunu alarak gerçekleştirdim bunda zamnında ilk çıktığında aldım kurulumunu yaptıktan sonra hemen paketine koydum birdaha açıp kullanmadım bu markayı ülkemizde iyi boxlar arasında sayıyorlar heralde fiyatları uygun ve ona eş deyerde fazla işe yarayan cihaz satılmadığı için olsa herek.

3. oemer45 üyemize teşekkür edenler:

4. Teşekküre Gitİndir #98
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

@Oemer45 ustam. Azmı 1gb8gb dandik kutularla savaştım bende. Eskiden kolay alışveriş yoktu.

Ebay ve alibaba kullanıyordum bazen chinavasion.

Neydi o cihazlar öyle, güç kablosunu cihaz açıkken çekersen cihaz yanıyordu :)

Sonradan 2gb/16gb 8çekirdek kutular buldum onlar iyidi ve halen tanıdıklarımda görev yapıyorlar.

Italyadan ucuza birinci nesil x96 2/16 bulmuştum ordan başladım sipariş vermeye(tax yok). Al cihazı ekle kodları ver gitsin, sorun çıkmıyordu x96 ile.

2015 yılında philips android tv almıştım acaba ilk android tvlerdenmiydi emin değilim. Apk yüklüyorduk ozamanlarıda :)

Evimde halen x96 ve x99 kutuları var.

5. 2 kişi bu gönderi için Murre üyemize teşekkür etti:

Sayfa 20/20 İlkİlk ... 10181920

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler