Sayfa 1/4 123 ... SonSon
18 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kablo tv

1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart Kablo tv

Merhaba sizler ile kablo tv ye ilişkin kanalları m3u bağlantısı halinde paylaşmak istiyorum hep birlikte gittiği yere kadar izleriz başka yerler de dağıtılmaz ise belki daha uzun ömürlü olabilir yurt dışında yaşayan kardeşlerim m3u bağlantısını yüklerken vpn gerekmez belki ama kanalları oynatırken vpn türkiye ile oynatılabilir diye düşünüyorum arkadaşlar buyrun bağlantılar
    Uzun link bu
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

Buda kısa link
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

Benzer Konular:

2. 193 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:
    Tc-fatih, Songuz74, Tarık034, Dinoibo, masterraif, Hypnos, zazu, dhlfahrer, REFSA, moise35, leonurx19, badiroga, Keanuss, Uenluesoy 1, merdanli, atakan1983, Pomak39, shadowhero55, nevzat01, Cifi64, FirtinaIbo, tunau, Isi, PETLU, Mavi15, Erhan27, Devrim, ithaldamat, parsa, kubi29, aliyil88, gigablue, Senol67, Vahit, KaRaTuTKu, OSMANLİTOKADİ, king1254, sahin.55, canlitv, kd77, Güni61, Wonka, can62, Eroglu, IMPERATOR1907, kardasali64, androbjk34, Kerem2018, Chico07, Murre, malatya444, juanyana123, hazar49, asikral, dream01, Kafkas3536, Nike, cevder, memed3, Sedef_Cgl, Aby38, obin, dogan64, Mustang, SARICABEY83, semih55, memati54, kanmur, Samet1905, rihtim, Nejyoner, XRadar, Henkel, Cangizmo, tahajik, murat67, seherkusu, ajdin, Adi, Lider, 1965kerim, schweisser, anka06, Mhmt3804, ceka_300, sahbaz, yan, men71, semavati, oe9asj, madlock23, Aytugcan, musti37, seyityavuz, mert76, Yılmaz0011, hy33, mmliklnc100, Kali66, rtekk, mehmetey, yalnizprens72, unuset, Diyar, ibo51, NicolasJakson, canim17, Talimhane, duzce1903, abidin20, onuron5k, Efes, BAKMAN1968, ASK22ASK, cralwarior, Alihatay, Cemrex61, coskun, neco67, cagalici, Muhacir67, tosyaagackakan, Mahony, ankaphoe, proffbay34, xanti, tükenmez, ziko_86, delphin01, hakkicam3515, o.eren, YAKAMOZ, maxinett, Landshut02, nnokta, ixir44, Tavaslı, Sonhan, Onur3, Cemolody, delikadir, ebdaim, Seyyah34, reduak, Muki, kobss, muammer74, yorfa, Emirhan, hpgdisco, aykan34, Sülo40, abbot, denizli73, bulent_39, dermanoglu, hasoo, Camursevket, fbafbsfbi5862, hasantas, feneral1907, Musti43, belp, anagold24, oemer45, raalbatros, Ilgad, apkev99, Sabri1983, STREAMBUİLDER, Elmadagli06, ankbye, kemaller, vahitkocak, esdizayn, reflex, Kral00, memet1968, oturak, karizmatik339, erden, aksamci, sinan83, albay66, pasadena, Oylesine00, Volkan678, memati6767

3. Teşekküre Gitİndir #2
    Teşekküre Git
    Üye albay66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

paylasim icin tesekkürler kardesim linkleri indirmede sorun yok ama yayinlar yurt disinda acilmiyor vpn ile acilir diye düsünüyorum
    Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok

Muhsin Yazıcıoğlu

4. 4 kişi bu gönderi için albay66 üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #3
    Teşekküre Git

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart köprülü

Kardeşim ben tr de yaşıyorum kanalları oynatırken fillandiya vpn ile denedim açılmadı türkiye vpn ile denedim oynattı muhtemelen türkiye vpn ile sizede de oynatacaktır diye düşünüyorum
    Konu köprülü tarafından ( 4 gün önce Saat 21:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: köprülü

6. 5 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #4
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye reflex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Teşekkürler.

8. 4 kişi bu gönderi için reflex üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #5
    Teşekküre Git

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı esdizayn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu link de ki kod 1 gunde patliyor hergun yeniden olusturman lazim
    Nereden biliyorsun

10. 5 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler