Seite 1 von 3 123 LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 5 von 13

Thema: İnat Box

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von 4ever

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Standard İnat Box

Merhabalar konuyu başka bir forumda gördüm sizinle konuyla alakalı linki paylaşıyorum

[url]https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/bedava-dizi-yalaniyla-14-milyonluk-vurgun-inat-box-uygulamasini-telefonuna-indirenlerin-banka-hesaplari-bosaltildi-2430733

Bedava peynir anca fare kapaninda olur
    Bu tarz uygulamaları kullanırken banka ve sizin için önemli bilgileri barındıran telefonları kullanmamanızı tavsiye ederim .
    Herkese iyi forumlar
    Geändert von 4ever (vor 3 Tagen um 16:28 Uhr)

2. Die folgenden 21 Benutzer sagen Danke zu 4ever für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von headend

Info

daha önceden kokusu çıkmıştı

4. Die folgenden 3 Benutzer sagen Danke zu headend für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke
    Yönetici Avatar von AKINCI

Info

Dünkü tv yayınlarında birinci haberdi.Lutfen dikkatli olalim arkadaşlar, su uyur, düşman uyumaz.

Not: Bundan sonraki yayinlarimizda bu şirketin adını kullanmayalım.
    Gösteriş,insanın kültürel zayıflığını yansıtma halidir. (Konficyus)

6. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu AKINCI für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #4
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von seyityavuz

Info

Banka hesabı boşaltma değil farklı bir uygulama indirdigin zaman seni otomatik olarak mobiloyun sitesi üyesi yapıyor oda aylık ücret kesiyor kapatmazsan sürekli yeniliyor.
    Başladığın cümleyi kendin bitirmezsen noktayı başkası koyar.

8. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu seyityavuz für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #5
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von vatron

Info

market dışı uygulamalar tehlikeli olabilir tabi. ama market içi uygulamalardan da sıkıntı çıktığı görülmüştür. ben yıllardır inat kullanırım bir sıkıntı görmedim çok şükür. adguard sayesinde reklam görmüyorum. tahminimce çıkan reklamlardan kaynaklanan bir durum bence. ayrıca haberlere pek güvenmem. bedava izlemesinler diye korku pompalama da olabilir. ama yine de harici ve özellikle bu tür uygulamalara karşı dikkatli olalım. mümkünse reklam engelleyici kullanalım. android cihazlar için; özel dns kısmına "dns.adguard.com" yazabilirsiniz. ios için de adguard ın sitesinde method 2 kısmında ios profilini kurarsanız aynı işi görür.

10. Die folgenden 4 Benutzer sagen Danke zu vatron für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 1 von 3 123 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer