dm920 de oe2.5 imajda listeye eklenince calisiyor ma bazi kanallarda Türkce gelmiyor misal epic drama eurosport ingilizce ama pcde Turkce ilginc.
dm920 de oe2.5 imajda listeye eklenince calisiyor ma bazi kanallarda Türkce gelmiyor misal epic drama eurosport ingilizce ama pcde Turkce ilginc.
Bazı kanallar çoklu dilli kardeşim dediğin gibi ve kanal ses dili seçenekleri otomatik olarak seçili geliyorlar ve otomatik için varsayılan birincil dil seçeneği ingilizce ve ben bu sorunu başka bir çalışma yaptım birincil dili türkçe yaptım ama yine de otomatik te birincil dil ingilizce oldu ve sorun sadece içerikleri oynattığımiz player den ses dili tercihi ile değiştirliyor destekliyor ise
Error 403
Website blocked
The page has been blocked due to the serv00.com's ToS violation.
If you are the owner of this site, please contact the administration.
If you have any questions contact us.
@köprülü ustanın gözü aydın, sitesi bloke olmuş. benim kaç tane sitem gümledi böyle.
"ᴏʀᴛᴀᴍ ꜱᴀɴᴀʟ ᴏʟꜱᴀᴅᴀ, ɪ̇ꜱ̧ʟᴇɴᴇɴ ꜱᴜᴄ̧ ɢᴇʀᴄ̧ᴇᴋᴛɪ̇ʀ."
Aynen ustam bekliyordum zaten kablo tv den sonra açıkçası sonunda engeli yedik sorun değil de serv00 ücretsiz sunucu olarak güzel fakat ücretsiz de kapasite dolu uzun zamandır yeni hesap alınamıyor şu anda elimde bir tane var onun üzerinden var aktif olan bazı projeler risk taşıyan şeyler paylaşmamak lazım yeni bir hesap alana kadar bari
domain server suspend edilmiş galiba
sağlık olsun