Seite 4 von 4 ErsteErste ... 234
Ergebnis 16 bis 17 von 17

Thema: Pars tv apk (tr.vavoo.dunya)

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #16
    Gehen Sie zu Danke
    Super Moderatör Avatar von oemer45

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

En iyi bilgi görüntülü olur diye biraz ekran görüntüsü ekledim çalışmayan kanalların veya katagorilerin nedeni belli aslında ya linkler aktif deyil vede bazı kanallar yada platformlar yurd.dışı engelli olduğu için çalışıyormıyor.
    Uygulamada reklam varmı varsada ne sıklıkta var gibi konuları bu şekilde bilgi verilirse uygulamayı yapan emek harcayan ustamızı yönlendirmiş oluruz soksa sadece çalışmıyor deyip geçmek fayda sağlamaz.

Enthält versteckten Inhalt
    WARNUNG: Um die versteckte Nachricht anzuzeigen, klicken Sie einfach auf die Schaltfläche unter dem Beitrag.
    Schreiben Sie keine Nachrichten, es sei denn, dies ist obligatorisch. Wenn Sie schreiben müssen, wird die Kurznachricht nicht gut aufgenommen.
    Schreiben Sie detaillierte Informationen zu Ihren Problemen, Gerätenamen, Marke, auf welcher Plattform usw.
    Wenn der versteckte Inhalt 3 Sekunden nach dem Danken nicht automatisch geöffnet wird, klicken Sie hier.

2. Die folgenden 15 Benutzer sagen Danke zu oemer45 für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #17
    Gehen Sie zu Danke
    Üye Avatar von parstv

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Zitat Zitat von oemer45 Beitrag anzeigen
    En iyi bilgi görüntülü olur diye biraz ekran görüntüsü ekledim çalışmayan kanalların veya katagorilerin nedeni belli aslında ya linkler aktif deyil vede bazı kanallar yada platformlar yurd.dışı engelli olduğu için çalışıyormıyor.
    Uygulamada reklam varmı varsada ne sıklıkta var gibi konuları bu şekilde bilgi verilirse uygulamayı yapan emek harcayan ustamızı yönlendirmiş oluruz soksa sadece çalışmıyor deyip geçmek fayda sağlamaz.

gizli içerik alıntı yapılamaz
    dogru diyorsun usta hersey karsilikli o an senin internetinde veya cihazinda sorun vardir calismiyor demek en kolay is ben bir kodu pars tv ye atarken yuz defa test edip oyle atiyorum yayinlari genelden github dan aliyorum kaynak olarak kullandigim kisi o an hesabini sildimmi kaynak gidiyor bizde baska kaynak bakiyoruz 50 kusur bolum var tek tek hepsini baksaksa konturolden sonra gitti icin fark edemiyorum reklsm olayina gelince benim her hangi bir ne admob ne unuty hesabim var ama appcreator kendi ucretsiz kullanmayi kapatip kendi reklamini veriyorsa onu bilemem ben apk yi belki 10 cihazimdan silidim geri kurdum hic bir reklam olayina sahid olmadim bufa ayri bi muamma
    VEFA HATIRLAMAK DEGİL HİÇ UNUTMAMAKTIR

Seite 4 von 4 ErsteErste ... 234

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer