5 Farklı Şekliyle Elmalı Kurabiye Tarifi (Videolu)

Thema bewerten:
Ergebnis 1 bis 1 von 1

Thema: 5 Farklı Şekliyle Elmalı Kurabiye Tarifi (Videolu)

  1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von TosunPaşa

    Info

    Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

    Standard 5 Farklı Şekliyle Elmalı Kurabiye Tarifi (Videolu)

    Kaç Kişilik: 8-10

    Hazırlama: 25dk

    Pişirme: 30dk


    5 Farklı Şekliyle Elmalı Kurabiye Tarifi (Videolu) İçin Malzemeler

    Hamuru İçin ;

    • 1 adet yumurta
    • Yarım çay bardağı sıvı yağ
    • Yarım çay bardağı süt
    • 1 çay bardağı toz şeker
    • 50 gram margarin veya tereyağı
    • 1 çimdik tuz
    • 4 yemek kaşığı nişasta
    • 1 çay kaşığı kabartma tozu
    • 1 paket vanilya
    • Yeterince un


    Elmalı Harcı ;

    • 6 adet elma rendesi
    • 4-5 yemek kaşığı toz şeker
    • 1 çay kaşığı tarçın
    • Yarım çay bardağı iri dövülmüş ceviz


    5 Farklı Şekliyle Elmalı Kurabiye Tarifi (Videolu) Yapılışı

    1. Yumurta, süt, sıvı yağ, margarin, şeker ve tuzu kaseye alın elinizle karıştırın.
    2. Nişasta, kabartma tozu, vanilyayı ekleyin karıştırmaya devam edin.
    3. Azar azar un ekleyerek ele yapışmayan şekil verebileceğiniz bir hamur elde edin.
    4. Elmaları iri rendeleyin üzerine şeker koyup kapağı kapalı kısık ateşte pişmeye bırakın.
    5. Ocaktan alın tarçın ve çekilmiş cevizi ekleyin karıştırın soğumaya bırakın.
    6. Videoda gösterdiğim şekillerden birini veya hepsini uygulayın.
    7. Altı yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
    8. 170 derecede üzeri kızarmadan pişmeye bırakın.
    9. Soğuduktan sonra pudra şekeri serpin servis yapın.
      Afiyet olsun.





    Tarife Ait Diğer Resimleri



















  2. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu TosunPaşa für diesen nützlichen Beitrag:

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer in diesem Thema: 1 (Registrierte Benutzer: 0, Gäste: 1)

Stichworte

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •