[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. MDE4IDEwOjExOjA2IFBNJmhhc2hfdmFsdWU9cGtzUElvZjBwOU FIcDZRenpxQmxLdz09JnZhbGlkbWludXRlcz01
wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NS8xMi8y MDE4IDEwOjExOjA2IFBNJmhhc2hfdmFsdWU9cGtzUElvZjBwOU FIcDZRenpxQmxLdz09JnZhbGlkbWludXRlcz01 Bunu istemese nolur diye denedim oldu
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. Burda live _sd yı live_hd yaptım çıkmayan kanal bazen o zaman çıkıyor
Bir de kanal ismi yazıp deneme yanılma usulu ozel bi script felen denemedim. O işlerden fazla anlamıyorum.
file_get_contents fuksiyonu ile ile [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. sayfasının kaynak yazılımımını okutuyoruz.
kaynak yazılımında m3u8 uzantısı nerdede olduğunu tespit edip
configPlayer.source.media.push({'src': "https://tv8-tb-live.ercdn.net/tv8-geo/playlist.m3u8?st=vsfXfcABGtQ5LNvdThaA2w&e=15200042 62", type: "application/x-mpegURL"});
sarı işaretli yeri preg_match fuksiyonu ile alacağımız kısma (.*?) nokta alışı ekliyoruz.
bu şekilde çalıştırdım tokenler geliyor lakin vlc çalışmıyor onu cözemedim senin yaptığın koda hata var ben düzletim token geliyor lakin bu seferde vlc acamıyor
Konu namesis tarafından (07.08.19 Saat 05:15 ) değiştirilmiştir.
Sebep: 9