Uygulamayı güncellendim arayüz sade ve kullanışlı hale getirdim eksiklikleri ve hataları yazarsanız düzeltmeye çalışırım
Uygulamayı tv için yapmıştım ama telefonda kullanan arkadaşlar var artık Auto olarak ayarladım hem yatay hem dikey kullanılabilir
Artık video izleme ekranındayken
kanal listesine erişebiliyorsunuz kumandanızın ⬅️ tuşuna basıp kanal listesi sol tarafta şeffaf bir şekilde çıkıyor ve ➡️ basınca kanal listesi kapanır
⬆️ ve ⬇️ tuşlarını kullanarak kanal listesinde gezinebiliyorsunuz kumandanızın ⭕️ Orta tuşuna basıyorsunuz kanalı seçip izliyorsunuz
Yalnız bir püf nokta var ana kanal listesine ulaşmak için kumandada geri tuşuna basmıyoruz sadece yani orta tuşa bir kere basıp ulaşıyorsunuz
Geri tuşu için çok uğraştım ama olmadı diğer ayarları bozuyor ancak böyle bir çözüm buldum umarım hoşunuza gider
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
uygulama indirme linki
Konu atakan1983 tarafından (1 gün önce Saat 16:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Uygulama Güncellendi