Kardeşim kusura bakma kaynak kodlarını paylaşamıyorum malesef ama dediğim gibi inşallah en kısa zamanda tüm ülke kategorileri olacak şekilde doğrudan m3u olarak paylaşacağım
Kardeşim kusura bakma kaynak kodlarını paylaşamıyorum malesef ama dediğim gibi inşallah en kısa zamanda tüm ülke kategorileri olacak şekilde doğrudan m3u olarak paylaşacağım
Tamamdır ustam sabırsızlıkla bekliyorum
Köprülü hocam foruma uzun zamandır giremiyordum , sürekli sunucu yoğun uyarısı alıyordum
Neyse kısmet oldu da girebildim
Maşallahın var emeğine sağlık![]()
Merhaba arkadaşlar bu konuda önceki sayfalarda daha önce trgoals sitesine ilişkin spor kanallarını multiplayer ismi ile bağlantı olarak sizlerle paylaşmıştım ona küçük bir özellik ekleyerek ayrıca güncel kanal listesini indirebilmek için bir düğme ekledim fakat iki ayrı küçük sorun var biri indirme işleminde tarayıcı seçebilir indirme işlemi yapmıyorsa başka bir tarayıcı ile deneyin ikincisi ise indirilen dosya ismi uzantısını çift olarak isimlendiriyor o sorunu düzeltemedim ama yine listenin çalışmasında bir sorun yok ama siz bir sorun olarak görüyorsaniz uzantıyı cihaz dosya yöneticisi üzerinden düzeltebilirsiniz indirilen dosya içeriklerini test ettiğim de sadece televizio uygulaması ile çalıştırabildim buyrun uygulama html bağlantısı arkadaşlar
7li8li, tufan1122, Kerem2018, REFSA, Aytugcan, Samet1905, anka06, ahmet48, Tombik, malatya444, Ustapc, ixir44, NiKoN, manisa45, adamci, masterraif, haydut1971, rmzneviz, Talimhane, Murre, a.soyel1, cagalici, abbot, hakan90, yorfa, reflex, muammer74, maxinett, ceyhuneren, ebdaim, BAKMAN1968, Mervecam, hasoo, Ersun efe, Camursevket, Muhacir67, sinanköylü, tarum76, OSMANLİTOKADİ, sütçü, Haybircan, hasantas, memati6767, Murat21, coskun, Humax35, Nike, duzce1903, ender45, delphin01, ton, dermanoglu, feneral1907, aytur, dursun28, Güni61, Sedef_Cgl, Kafkas3536, Kalem19, YAKAMOZ, semih55, delikadir, Taner1970, mehmetey, jettthasan, Cemrex61, iavci, Kay38, Seyyah34, punisher_018, unuset, anagold24, proffbay34, hamsi2, Omer1968, cevder, muzo34, Oylesine00, Tavaslı, hayroxtv, pasadena, fenerli78, markclark, oemer45, Sabri1983, murat67, o.eren, hınbıl, rihtim, Rambo03, osmantokat
koprulu ustanin 59.mesajda sundugu trgoals kanallarini m3u olarak indirin pc de progtv programi ile seyredin vlc de gosteriyor ustamiza tesekkurler
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)