Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
67 sonuçtan 56 ile 60 arası

Konu: trgoals

1. Teşekküre Gitİndir #56
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Kardeşim kusura bakma kaynak kodlarını paylaşamıyorum malesef ama dediğim gibi inşallah en kısa zamanda tüm ülke kategorileri olacak şekilde doğrudan m3u olarak paylaşacağım

2. köprülü üyemize teşekkür edenler:

3. Teşekküre Gitİndir #57
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye raalbatros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Tamamdır ustam sabırsızlıkla bekliyorum

4. 2 kişi bu gönderi için raalbatros üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #58
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye 4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Köprülü hocam foruma uzun zamandır giremiyordum , sürekli sunucu yoğun uyarısı alıyordum
    Neyse kısmet oldu da girebildim
    Maşallahın var emeğine sağlık

6. 4 kişi bu gönderi için 4ever üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #59
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Merhaba arkadaşlar bu konuda önceki sayfalarda daha önce trgoals sitesine ilişkin spor kanallarını multiplayer ismi ile bağlantı olarak sizlerle paylaşmıştım ona küçük bir özellik ekleyerek ayrıca güncel kanal listesini indirebilmek için bir düğme ekledim fakat iki ayrı küçük sorun var biri indirme işleminde tarayıcı seçebilir indirme işlemi yapmıyorsa başka bir tarayıcı ile deneyin ikincisi ise indirilen dosya ismi uzantısını çift olarak isimlendiriyor o sorunu düzeltemedim ama yine listenin çalışmasında bir sorun yok ama siz bir sorun olarak görüyorsaniz uzantıyı cihaz dosya yöneticisi üzerinden düzeltebilirsiniz indirilen dosya içeriklerini test ettiğim de sadece televizio uygulaması ile çalıştırabildim buyrun uygulama html bağlantısı arkadaşlar
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

8. 91 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #60
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye ton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

koprulu ustanin 59.mesajda sundugu trgoals kanallarini m3u olarak indirin pc de progtv programi ile seyredin vlc de gosteriyor ustamiza tesekkurler

10. ton üyemize teşekkür edenler:

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler