çalışmıyor kardeşim uğraşların için çok tşkl ederim ama 3 sefer denedim olmadı yine sağol.
çalışmıyor kardeşim uğraşların için çok tşkl ederim ama 3 sefer denedim olmadı yine sağol.
ustam su an vavoo bölümü livetv bölümü ve mac sinum tv
sorunsuz yükleniyor ve mac sinumtv bölümünde ilk türk
iptv bölümleri aciliyor live tv bölümünde alman iptv bölümü
aciliyor vavoo bölümünde tüm ülkeler iptvleri aciliyor alet
firetv cube firetv 4k stick firetv 4k max bu aletlerde sorun yokdur
hepsinde sorunsuz aciliyor avrupada vpn gerekmiyor ama
türkiyede gerekebillir
Arkadaşlar şimdi denedim resumlerde görüldüğü gibi kurulması içeriklerin indirilmesi biraz uzun sürüyor oda normaldir bu uygulama veya buna benzeyen isimleri grafikleri deyiştirilmiş uygulamalar (kodi) altyapısı kullanıyorlar kodi geçen yüzyılın teknolijisini kullanır çok uğraşanı kanser eder sonuçta ücretsiz kimse kimseye bedavaya hizmet etmez artık nekadar çalışsa okadar kullanabilirsiniz veya cihazlarınız nekadar çalıştırırsa oliyor olmuyor demenin anlamı yok birde dip not vereyim eskiler 90 yıllarda yurt dışında ulusal kanaları bakma imkanı yoktu ozamanlar kodinin ismi (xbmc) idi pc.ve ozamanlar yini çıkan dizüstü bilgisayarlarda kurup aynı şekilde uğraşırdık allahtan sonra android box'lar çıktı ve kurtulduk bundan.
![]()
Canım kardeşim maksadım seni eleştirmek veya üzmek değildi bende çalışmadı belki başka arkadaşlarda çalışır tekrar özür dilerim,iyi çalışmalar.
Vin.rar olarak iniyor ve açamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)