Seite 4 von 5 ErsteErste ... 2345 LetzteLetzte
Ergebnis 16 bis 20 von 22

Thema: m3u editör

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #16
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Selamünaleyküm arkadaşlar hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar bu konuda paylaştığım m3u editör uygulamasını uzunca bir aradan sonra üzerinde biraz çalışma yapıp işleri sizin için daha kolay hale getirecek duruma getirdiğimi düşünüyorum bazı hataları giderdim ve bazı özellikler ekledim giderilen hatalar şunlar kategori konteynerinde ve içerik konteynerinde uzun isimlere sahip kategoriler yada içerikler olduğunda bulundukları konteyner dışına taşıyor du ve hem isimler tam okunamıyordu hemde aktiflik durumu rahat görülemiyordu burada isimlerin enine değil dikey genişleterek bulundukları konteyner ler de daha rahat görülmesini sağladım tek tek aç kapa işlemi de kolaylaşmış oldu eklenen özellikler ise şunlar arkadaşlar hem kategoriler için hem içerikler için tek düğme üzerinden aç kapa yapabilmek için kontrol düğmeleri ekledim ikinci bir özellik ise arkadaşlar bir kategoriyi bulunduğu konumdan başka bir konuma taşımak isterseniz üzerine basılı tutarak sürükleme yöntemi ile taşıma işlemi yapabilirsiniz taşıma işlemi sırasında küçük ekranlı cihazlar da çok aşağı yada yukarı taşıyacaksaniz siz sürüklemeyi bırakana kadar sayfa kayacaktır karşılaşabileceğiniz sorunlar ise çok büyük dosyalar da kullandığınız cihaz ram göre yada internet hızınıza göre kasma lar olabilir ve tarayıcı engellemeleri yüzünden m3u bağlantı olarak yükleme yapamadığınız bağlantılar olabilir yada bölgesel sorunlar yüzünden böyle durumlar da cihazınıza dosya olarak indirdikten sonra uygulama içinden cihazdan seç yoluyla da düzenleme yapabilirsiniz buyrun uygulama bağlantısı arkadaşlar
    Enthält versteckten Inhalt
    WARNUNG: Um die versteckte Nachricht anzuzeigen, klicken Sie einfach auf die Schaltfläche unter dem Beitrag.
    Schreiben Sie keine Nachrichten, es sei denn, dies ist obligatorisch. Wenn Sie schreiben müssen, wird die Kurznachricht nicht gut aufgenommen.
    Schreiben Sie detaillierte Informationen zu Ihren Problemen, Gerätenamen, Marke, auf welcher Plattform usw.
    Wenn der versteckte Inhalt 3 Sekunden nach dem Danken nicht automatisch geöffnet wird, klicken Sie hier.

2. Die folgenden 111 Benutzer sagen Danke zu köprülü für diesen nützlichen Beitrag:

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #17
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von 1965kerim

Info

selam @köprülü üstat web sayfası çalışmıyor tekrardan aktif edecekmisiniz teşekkürler

4. Die folgenden 5 Benutzer sagen Danke zu 1965kerim für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #18
    Gehen Sie zu Danke
    Super Moderatör Avatar von markclark

Info

M3U EDITOR
    WARNUNG: Um die versteckte Nachricht anzuzeigen, klicken Sie einfach auf die Schaltfläche unter dem Beitrag.
    Schreiben Sie keine Nachrichten, es sei denn, dies ist obligatorisch. Wenn Sie schreiben müssen, wird die Kurznachricht nicht gut aufgenommen.
    Schreiben Sie detaillierte Informationen zu Ihren Problemen, Gerätenamen, Marke, auf welcher Plattform usw.
    Wenn der versteckte Inhalt 3 Sekunden nach dem Danken nicht automatisch geöffnet wird, klicken Sie hier.

Yalnız Şöyle Bir Hatırlatma Yapayım Eklediğiniz Yayınlar Kayıt Altına Alınıyor, Listelerinizi Başkaları Çalabilir veya Siz Başkalarının Listelerini Çalabilirsiniz.
    "ᴏʀᴛᴀᴍ ꜱᴀɴᴀʟ ᴏʟꜱᴀᴅᴀ, ɪ̇ꜱ̧ʟᴇɴᴇɴ ꜱᴜᴄ̧ ɢᴇʀᴄ̧ᴇᴋᴛɪ̇ʀ."

6. Die folgenden 73 Benutzer sagen Danke zu markclark für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #19
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von OSMANLİTOKADİ

Info

Zitat Zitat von markclark Beitrag anzeigen
    M3U EDITOR
    gizli içerik alıntı yapılamaz

Yalnız Şöyle Bir Hatırlatma Yapayım Eklediğiniz Yayınlar Kayıt Altına Alınıyor, Listelerinizi Başkaları Çalabilir veya Siz Başkalarının Listelerini Çalabilirsiniz.
    düzenleyebilirsem açık kaynaklı olarak paylaşırım

8. Die folgenden 7 Benutzer sagen Danke zu OSMANLİTOKADİ für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #20
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Zitat Zitat von 1965kerim Beitrag anzeigen
    selam @köprülü üstat web sayfası çalışmıyor tekrardan aktif edecekmisiniz teşekkürler
    aleyküm selam kardeşim malesef paylaştığım bazı projeler fastly ve serv00 hesaplarım engel yediği için çalışmıyor ama garip bir şekilde bazı hesaplarım hala fastly hesabım ile çalışırken yani şu hesapla
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    bazıları serv00 hesabım ile çalışabiliyorlar fakat serv00 hesabım ile kullanırken uygulamaları proxy gereksinimi duyuyor örneğin m3u editör uygulamasını şu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz kardeşim

ve malesef ben şu sıralar meşgul olduğum için hesaplarda yaşanılan sıkıntıları düzeltmek için zaman ayıramadım kardeşim

10. Die folgenden 47 Benutzer sagen Danke zu köprülü für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 4 von 5 ErsteErste ... 2345 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer