Tv box

Değerlendir:
Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: Tv box

1. Teşekküre Gitİndir #21
    Teşekküre Git
    Yeni Üye Atmisyedili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

bende Xiaomi Box 2 nesil ve Amazon Fire Tv Stick 4k Max 2 Nesil var
    ikisinden iptv bakiyorum tabiki Ethernet üzeri

Xiaomi box da hangi Adapter olsun kullanim 100 mbit gecemiyorum, wifi üzeri 280 mbit aliyorum ( evde ki internet cable max 1000 mbit bilgisayarda 980 mbit geliyor )
    ben yinede lan adapter kullaniyorum sayi olarak daha yavas olabilir ama kablolu internet kablosuzdan daha da saglam oluyor takilmadan kanallarima ve filimlerime bakabiliyorum

Amazon Stick icin de LAN Adapter kullaniyorum buldugum en hizli adapter 375 mbit aliyorum öylelikle su gibi akan takilma yapmayan iptv stickim var

adapter linkleri burda saygilarla

Amazon icin
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

Xiaomi Box icin
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

2. 76 kişi bu gönderi için Atmisyedili üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #22
    Teşekküre Git
    Yeni Üye esdizayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Bende nova4k var

4. 7 kişi bu gönderi için esdizayn üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #23
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye reflex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Ugoos am6 plus (Lisanssızlar arasında en iyisidir. Tabi yeni versiyonu çıktı. Ugoos am8 pro tavsiyemizdir.)
    Google tv Chromecast bu iki cihaz bendekiler.
    Lisanssızlar
    Ugoos am8 pro, am7 ve am6 plus
    Formular z11 pro max (Bu cihazın bünyesindeki iptv player mytvonline plus 3 Tivimate im player gibi playerlerin atasıdır. )
    X96 ve H96 lı cihazların son seri çıkan ürünleri işlemci güçleri son derece kalitelidir.
    Lisanslı cihazlar arasında ise
    Rocktek gx1 sky yapımı yapay zeka destekli işlemci mevcut.
    Rocktek gen2 Sei roboticks üretimi s905x4 işlemci mvcut.
    Thomson streming box 270 s905x4 işlmci
    Homatics box R 4k plus s905x4 işlemci
    Google Streamer 4K
    Nokia stream 8010 x4 işlemci
    Mecool km2 plus x4 işlemci
    Amazon fire cube 3
    Nvidia shield 2019 pro (Modeli biraz eskisede işlemci hala en iyisi sayılır.)
    Biraz daha makul fiyatlı lisanslı boxlar
    Next start pro 4k
    Dreamstar nova 4k
    Bu son iki cihaz Tr de yaşayan arkadaşlar için uygundur.

6. 8 kişi bu gönderi için reflex üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #24
    Teşekküre Git
    Super Moderatör mustafa1954 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

En son aldığım Box bu.Lazım olan bütün App ler içinde installiert.Die Homatics Box R 4K PlusAndroid TV 11 Betriebssystem4K UHD (60 fps bei 3840 x 2160) AuflösungAmlogic S905X4-K Chipsatz, ARM Mali-G31, Quad-Core Cortex-As5 Prozessor4GB LPDDR4 RAM Arbeitsspeicher, 32GB eMMC Flash SpeicherGIGABIT Netzwerk 1000 Mbit/sBluetooth 5.0 Standard & Bluetooth SprachfernbedienungIntegrierte Google Assistant FunktionWiFi 802.11 b/g/n/ac/ax 2.4 & 5GHz Dualband WIFI 6Audiomodi: Mono/Stereo/Links/RechtsDolby Atmos Unterstützung, - DTS Unterstützung, - Dolby Vision UnterstützungHDR10, HDR10+ UnterstützungVideoauflösung: 480i/p, 576i/p, 720p, 1080i/pi 4Kx2K,Videoausgang: HDMI 2.1, HDCP2.2Videodekodierung: AV1, VP9 Profile-2, H.265 HEVC, AVS2-P2 Profile, H.264 AVC, H.264 MVC, MPEG-4, WMV/VC-1, AVS-P16(AVS+), MPEG-2, MPEG-1, RealVideoVideodateiformat: Support mkv, wmv, mpg, mpeg, dat, avi, mov, iso, mp4, rm, jpg, bmp, gif etc.

8. 6 kişi bu gönderi için mustafa1954 üyemize teşekkür etti:

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)

Bu Konudaki Etiketler