Arka planda elbet calisiyordur bot lakin bir yere kadar devam ediyor bu tarz seyler
Arka planda elbet calisiyordur bot lakin bir yere kadar devam ediyor bu tarz seyler
reis insanın bile aldigi nefesin bir sonrasina garantisi yokki yayinlarda gitti yere kadar bir önceki sistemi yillarca kullandik apk larda sistem degisirse o zaman bakilir durumuna ne kadar giderse kismete diyecen izledigin kadar izlemis olursun 👍
VEFA HATIRLAMAK DEGİL HİÇ UNUTMAMAKTIR
şuan hiçbir problem yok siz çakmağı çakmasını bilmiyorsanız bomba patlamaz![]()
Arkadaşlar tekrar merhaba bu konuda ilgili servise ait kanal bağlantılarını m3u olarak çeken projeyi paylaşmıştım kontrol ettiğim de hala sorunsuz çalıştığını görüyorum şimdi buna ek olarak reflex kardeşimin ricası üzerine kanallara ilişkin bir php hazırladım ve id leri kendiniz girerek kanalları çalıştıracağıniz php yi sizler ile paylaşacağım tekrar rica ediyorum gereksiz yerlerde paylaşmayalim uzun ömürlü olması adına ve tekrar hatırlatmak istiyorum tr dışı tr vpn kullanmak gerekebilir id girilebilir bağlantı parametre si şu arkadaşlar
id girilmiş hali bir içeriği örnek olarak ekliyorum şöyle olmalı
diğer kanal id lerini bu konuda ilk mesajda eklediğim projeye tıklayarak görebilir ve oradan temin edebilirsiniz
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)