Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
17 sonuçtan 16 ile 17 arası

Konu: Pars tv apk (tr.vavoo.dunya)

1. Teşekküre Gitİndir #16
    Teşekküre Git
    Super Moderatör oemer45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

En iyi bilgi görüntülü olur diye biraz ekran görüntüsü ekledim çalışmayan kanalların veya katagorilerin nedeni belli aslında ya linkler aktif deyil vede bazı kanallar yada platformlar yurd.dışı engelli olduğu için çalışıyormıyor.
    Uygulamada reklam varmı varsada ne sıklıkta var gibi konuları bu şekilde bilgi verilirse uygulamayı yapan emek harcayan ustamızı yönlendirmiş oluruz soksa sadece çalışmıyor deyip geçmek fayda sağlamaz.

Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

2. 19 kişi bu gönderi için oemer45 üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #17
    Teşekküre Git
    Üye parstv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı oemer45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En iyi bilgi görüntülü olur diye biraz ekran görüntüsü ekledim çalışmayan kanalların veya katagorilerin nedeni belli aslında ya linkler aktif deyil vede bazı kanallar yada platformlar yurd.dışı engelli olduğu için çalışıyormıyor.
    Uygulamada reklam varmı varsada ne sıklıkta var gibi konuları bu şekilde bilgi verilirse uygulamayı yapan emek harcayan ustamızı yönlendirmiş oluruz soksa sadece çalışmıyor deyip geçmek fayda sağlamaz.

gizli içerik alıntı yapılamaz
    dogru diyorsun usta hersey karsilikli o an senin internetinde veya cihazinda sorun vardir calismiyor demek en kolay is ben bir kodu pars tv ye atarken yuz defa test edip oyle atiyorum yayinlari genelden github dan aliyorum kaynak olarak kullandigim kisi o an hesabini sildimmi kaynak gidiyor bizde baska kaynak bakiyoruz 50 kusur bolum var tek tek hepsini baksaksa konturolden sonra gitti icin fark edemiyorum reklsm olayina gelince benim her hangi bir ne admob ne unuty hesabim var ama appcreator kendi ucretsiz kullanmayi kapatip kendi reklamini veriyorsa onu bilemem ben apk yi belki 10 cihazimdan silidim geri kurdum hic bir reklam olayina sahid olmadim bufa ayri bi muamma
    VEFA HATIRLAMAK DEGİL HİÇ UNUTMAMAKTIR

4. 2 kişi bu gönderi için parstv üyemize teşekkür etti:

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler