Merhaba arkadaşlar sizler için çok amaçlı bir proxy hazırlamak istedim proxy hangi sitenin içerik url sinin önüne eklenir se eklensin m3u8 mp4 mpd gibi medya player uyumlu akışlarını kullanıcı ya geri döndürsün ve doğrudan oynatmaya başlasın tabi bunun çok kolay olmayacağını biliyordum ama şansımı denedim yüzde yüz başarı sağlayamadım ama işinize yarayacak kadar olduğunu düşünüyorum şu anda film dizi sitelerini çoğunu test ettim işe yaramadı toplu canlı yayın hizmeti veren canlı yayın sitelerini çoğunu test ettim işe yaramadı test ettiğim kadarıyla test ettiklerim den biraz örnekler oluşturdum sizlere bağlantılarını vereceğim örnekleri baz alarak benim de gözümden kaçan canlı yayın kaynakları dizi kaynakları test ederek sizde hangi sitelerin içeriklerini desteklediğini öğrenebilirsin iz genel olarak tv ana yayın sitelerinin canlı akışlarını dizilerini ve programlarını yani arşiv lerini destekliyor atv için şöyle söyleyeyim canlı yayınını desteklemiyor ama dizileri ni programlarını destekliyor ama desteklemedik leri de olabiliyor diğer ana yayın siteleri vereceğim örnekler de isimleri var bağlantı örneklerini o yüzden isimlendirme dim toplu halde ekliyorum son olarak verdiğim örnekler deki gibi canlı lar dan yada diziler den kendinize m3u listesi oluşturmak isterseniz verdiğim örnekler de bağlantı nın en sonuna şu parametre yi eklemenizi tavsiye ederim
&ext=m3u8
&ext=mp4
Gibi içeriğin yapısına göre ekleme yapabilirsiniz bu parametre yi eklemeseniz de çoğu tarayıcı ve medya playerler ile oynatıyor fakat kullandığınız uygulamanın playeri oynatmıyor ise böyle yapabilirsiniz birde yurt içi yurt dışı sorunu yaşatır mı bilemiyorum buyrun bağlantı örnekleri arkadaşlar