Hafta sonu TR ye 2 hafta tatile gidiyorum
Amazonstick götütrüp IPTV izlemek istiyoruz
sorum hangi GSM sirketi (türkcel vodafone Türk telekom) sorunsuz calisir diye soracaktim tecrübesi olan varmi
Vodafone kartim var önerilerinizi bekliyorum
![]()
Hafta sonu TR ye 2 hafta tatile gidiyorum
Amazonstick götütrüp IPTV izlemek istiyoruz
sorum hangi GSM sirketi (türkcel vodafone Türk telekom) sorunsuz calisir diye soracaktim tecrübesi olan varmi
Vodafone kartim var önerilerinizi bekliyorum
![]()
Sorduğunuz sorunun cevabını en iyi yurt içinde kullanan arkadaşlar bilir sorunuzu genişletelim sabit hat üzerimi yoksa mobil hat ilemi kullanılacak bunlarında göz önünde bulundurup cevap aramak gerekli internet işine karar kıldıktan sonrada diğer bir önemli olana kullanmak istediğiniz hesabın yurt içine açık olması gerekli yoksa yine bakamazsınız.
Sabit Hat degil GSM üzerinden bakilacak soruda zaten yaziyor..
gittiğin bölgede gsm şirketinin çekim gücü önemli büyük şehirlerde olsan sorun yok hepside iyidir sen gideceğin köy kasaba nereye gidiyorsan ordakilere sorsan daha iyi bilgi verirler
Sınırsız internet olmadığını biliyorum türkiyede. O yüzden iptv kullanacaksan gsm yani cep telefonun wifisinden bağlanacaksan sana bu pahalıya gelebilir, devamlı kotan biter.
1 saat IPTV izlerken ortalama veri kullanımı çözünürlüğe göre şöyle olur:
- *720p (HD):* ≈ *1.5 - 2.5 GB*
- *1080p (Full HD):* ≈ *3 - 4.5 GB*
- *2160p (4K UHD):* ≈ *7 - 16 GB*
*Notlar:*
- Bu değerler *yayın kalitesine*, *bitrate'e* ve *kapsamlı sıkıştırmaya* göre değişir.
- 4K yayında ortalama bitrate 15-25 Mbps ise 1 saatte 13+ GB’a kadar çıkar.
- Mobil ağdaysan bu miktarlar kota açısından önemli olabilir.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)