Üstan /UC ile başlayan kanal kodları için link çalışıyor mu?
Üstan /UC ile başlayan kanal kodları için link çalışıyor mu?
Hayır kardeşim malesef çalışmıyor önceki sayfa da paylaşım yaparken zaten kanal id ile çalışmadığını sadece video id olarak çalışabildiğini belirtmiştim ama kanal id ile de çalışıp çalışmayacağı üzerinde çalışıyorum kardeşim
Herkeze selam arkadaş lsr uyulama kopyalayan site varmı veye uygulama bileniniz varsa yardim ederseniz sevinirim
@köprülü usta youtube canlı yayınlarını m3u8 'e çevirip izleyebileceğimiz yeni linkiniz olacak mı ? yoksa artık bırakıyor muyuz, her şey buraya kadar mıymış ?
@cagalici kardeşim proje var da artık php ile çalışabilecek ücretsiz bir site bulamıyorum workers e yöneldim onunla yaptım stabil olmadığını düşündüğüm için paylaşmak istemiyordum ama yine de paylaşayım hem video id ile kullanılan örneği hemde kanal id ile kullanılan örneği test edin fakat tarayıcı ile değil medya player ler ile test edin
Kanal id ile kullanım
video id ile kullanım
kripto017, Taha12, Isi, Alker, Elci, mahobilo, crzylvr1, sarizeybek, hazar49, men71, abos, 52fyde01, abbot, Seyyah34, nobody, Samet1905, memis.caldiran, merdanli, ixir44, dursun28, selcuk2002, demusti, damnet35, Muhacir67, murat5757, Murre, renji16, çavuşabi, reflex, kartal93, mehmetey, dermanoglu, IMPERATOR1907, ramazan01, redzheb, proffbay34, reduak, fadimahmud, Onur3, ebdaim, maxinett, hasandeniz, atakan1983, Alia58, fevcak, cagalici, seyityavuz, Alihatay, unuset, kardasali64
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)