Kıyır Midye Poğaça

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Kıyır Midye Poğaça

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye TosunPaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Kıyır Midye Poğaça

    Kaç Kişilik: 12-14

    Hazırlama: 20dk

    Pişirme: 40dk


    Kıyır Midye Poğaça Tarifi İçin Malzemeler

    • 1, 5 çay bardağı sıvı yağ
    • 1, 5 çay bardağı yoğurt
    • 1 yemek kaşığı sirke
    • 1 yumurta
    • 1 tatlı kaşığı tuz
    • Aldığı kadar un aralarına serpmek için nişasta üzerine sürmek için 1 kaşık tereyağı


    Kıyır Midye Poğaça Tarifi Yapılışı

    1. Yoğurt, sıvı yağ, yumurta, sirke ve tuzu bir kapta karıştırın.
    2. Un ve kabartma tozu ilave ederek yumuşak bi hamur yapın.
    3. 20 eşit parçaya ayırıp tek tek tabak kadar açın.
    4. Aralarına nişasta serperek üst üste koyun hepsini birden orta boy bir tepsi kadar açın ve sıkı sıkı bir rulo yapın.
    5. Bir ince parmak kadar aralıklı kesip hafif elinizle açın.
    6. Peynir koyup kapatın. İsterseniz yan isterseniz ters koyun tepsiye ve üzerine tereyağ sürüp 170 derecede pişirin.



    Tarife Ait Diğer Resimleri















  2. TosunPaşa üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •