Fer

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Fer

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye İnfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Erkek Çocuk Fer

    Fer İsminin Anlamı Nedir? Fer Ne Demek?

    Fer ismini doğacak çocukları için düşünen anne ve baba adayları isim araştırması yaparken, Fer isminin anlamını merak ediyorlar. Merak edilen diğer konu da Fer isminin Kur'an-ı Kerim'de yeri var mı sorusunun cevabı. Peki Fer isminin anlamı nedir? Fer ne demek?
    Fer İsminin Anlamı Nedir? Fer Ne Demek?
    • Fer isminin cinsiyeti: Erkek
    • Fer isminin kökeni: Farsça
    • Fer isimli kişi sayısı: Bilinmiyor
    • Fer ismi kuranda geçiyor mu: geçmiyor
    • Fer ismindeki harf sayısı: 3
    • Fer isminin rengi: Mavi
    • Fer isminin nitelikeri: Sinirli, Çalışkan, Komik




    İsim Analizi Fer

    Fer isminin analizi yapmak kişinin hangi karakteristik özelliklere sahip olduğunu öğrenmektir.
    Fer ismindeki her harfe karşı bir karakteristik özellik denk gelmektedir.
    F: Uysal, Güven verir. Sakin tavırlara sahiptir. Ve etrafınca karizmatik olarak düşünülür.
    E: Ruhsal dünyası çok karışıktır. Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayabilir ve bundan rahatsızlık duymaz.
    R: Sert yapıya sahiptir. Karar verirken çok güçlük çeker. Tereddüt hayatının bir parçasıdır.

    Fer İsmiyle Uyumlu İsimler

    Fer İsmiyle Uyumlu Kız İsimleri
    Ferican, Ferah, Feriser, Leylifer, Fermude, Ferahet, İncifer, Pürfer, Ulufer, Ferzi
    Fer İsmiyle Uyumlu Erkek İsimleri
    Ferhad, Cafer, Ferzan, Fercan, Ferkan, Feragat, Ferzend, Feramuş, Canfer, Fermani

    Fer İsmi Konulabilir Mi?

    Fer isminin çocuklara verilir mi yoksa verilmez mi konusunda görüşümüz bir sakınca olmadığı yönündedir. Fer isminin anlam ve analizleri bakımından yeni doğan çocuklara verilebilir.

    Fer İsmi Caiz Mi?

    Fer ismi dini açıdan yada İslami açıdan caiz mi değil mi diye bakacak olursak, Fer isminin hiçbir sakınca içermediğini söylemek gerekir. Allah Resulü Hz. Muhammed (s.a.a) şöyle buyurmuştur: “Çocuğun babasının üzerindeki hakkı, ona güzel bir isim koymasıdır…”

    Fer İsminin Özellikleri

    Fer isminin özellikleri aşağıdaki gibidir.

    İnsanlarla zaman geçirmeyi çok severler. Özellikle arkadaşlarını evlerinde ağırlamayı severler. Çok iyi ev sahibidirler. Kendilerini başkalarına adarlar. Diğer insanların dertlerine, sorunlarına, acılarına ortak olmayı ve onlara destek olmayı çok önemserler. Ancak bazı durumlarda diğer insanlara yardım ederken arada kalabilirler ve olayların içine istemedikleri halde çekilebilirler.

    Aşk insanlarıdır. Aşk için yaşarlar. Özgürlüklerine oldukça düşkündürler. Hayatı yaşamayı çok severler. Arkadaşlarıyla dışarıda eğlenmeye bayılırlar. Olayları farklı yönleriyle görebilme ve değerlendirebilme yetenekleri vardır. Objektif düşünen insanlardır.

    İç dünyalarında yaşadıkları yoğun duyguları dışarıya yansıtırlar. Olayları derinlemesine inceler ve düşünürler. İş ahlakları oldukça yüksektir. Bitip tükenmek bilmeyen bir enerji ile çalışırlar. Ancak iş ve özel hayatları arasındaki dengeyi ayarlamakta zorluk yaşayabilirler.

    Fer İsminin Sayı Analizi

    Fer isminin numerolojisini isimde yer alan her bir harfin alfabedeki rakamsal karşılığına göre hesaplıyoruz.
    F: 7
    E: 6
    R: 21

    Fer isminin numerolojik değeri: 34

    Fer İsminin Anlam Falı

    Numerolojinin en ilginç bölümlerinden biri de insanın isminin kaderine yaptığı etkidir.Ancak kesinlikle kabul edilmesi gereken en önemli nokta isim insan kaderini ancak bir oranda etkileyebilir. Kaderin tamamen isimden etkilendiğini düşünmek son derece yanlış bir inanış olacaktır. Eğer öyle bir durum söz konusu olsa bütün Alilerin, Ahmetlerin veya Ayşelerin kaderi aynı olurdu. Bu durumda kesinlikle söz konusu olamaz.İsim falı Karakter, gelecek ve geçmişi sayılarla çözmeye çalışan fal bilim dalıdır. Başlangıcı ise Antik çağlara, Mezopotamya ve Eski Mısır'a kadar dayanır.

    İsim grubu 3 olanlar:LİDER

    Karakterinin en belirgin özelliği liderlik.İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun.Ancak bencil değilsin.Sadece olayları organize etmek istiyorsun.Bu konuda oldukça başarılısın.İyi bir yönetici olabilirsin.Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun.Çevrendekiler de sana güveniyor.İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun.Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun.Kimse sana karşı çıkmıyor.Çevrendekiler fikirlerinden memnun.Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.

    Fer İsmi İle Akrostiş Şiirler

    Fatma Soyalan
    Erişilmez ve ulaşılmaz olan hep güzel ve çekici gelir insana
    Rüyalarımda hergece nasılsa olacaksın benim

    Fer İsminin Parmak Alfabesiyle Yazılışı

    Fer isiminin Türk işaret dilinde ve parmak alfabesiyle yazılışını aşağıdaki hareketli resimlerle öğrenebilir ve işitme engelli (sağır) insanlara isminizi söyleyebilirsiniz.
    Fer isiminin Türk işaret dilinde ve parmak alfabesiyle yazılışını aşağıdaki hareketli resimlerle öğrenebilir ve işitme engelli (sağır) insanlara isminizi söyleyebilirsiniz.

    Fer


    Fer İsminin Görme Engelliler İçin Yazılışı

    Fer isiminin görme engelliler için kabartmalı yazılışı aşağıdaki gibidir. Görme engelliler için kalıcı olması amacıyla karton üzerine yazılan ve parmak dokundurularak okunan özel bir yazı sistemi kullanırlar. Latin alfabesine benzemeyen ve üretilmesi daha kolay olan sade bir sistemle uygulanmış bu yazı, kartonu delerek yazılır. Braille Yazı, en basit olarak elle, tablet adı verilen plastik ya da metal alet ve çivi benzeri bir kalemle yazılır.
    Fer isiminin görme engelliler için kabartmalı yazılışı aşağıdaki gibidir. Görme engelliler için kalıcı olması amacıyla karton üzerine yazılan ve parmak dokundurularak okunan özel bir yazı sistemi kullanırlar. Latin alfabesine benzemeyen ve üretilmesi daha kolay olan sade bir sistemle uygulanmış bu yazı, kartonu delerek yazılır. Braille Yazı, en basit olarak elle, tablet adı verilen plastik ya da metal alet ve çivi benzeri bir kalemle yazılır.

    Fer


    Fer İsminin Göktürk (Orhun) Alfabesiyle Yazılışı

    Fer isiminin göktürk/orkun alfabesiyle yazılışı aşağıdaki gibidir. Orhun harfleri kullanılarak yazılan metinde harfler bitişmez, ayrı yazılır. Sözcükler, aralarına üst üste iki nokta koyulmak suretiyle birbirinden ayrı yazılır.
    Fer isiminin göktürk/orkun alfabesiyle yazılışı aşağıdaki gibidir. Orhun harfleri kullanılarak yazılan metinde harfler bitişmez, ayrı yazılır. Sözcükler, aralarına üst üste iki nokta koyulmak suretiyle birbirinden ayrı yazılır.

    Fer


    Fer İsimli Tanınan/Ünlü Kişiler

    Ferdinand Macellan: Güney Afrika Ümit Burnu'nu ve Macellan boğazını geçerek dünyayı gemiyle dolaşmıştır.Ferdinand Macellan, 1480 yılının ilkbaharında Portekiz’de varlıklı bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur. 10 yaşına geldiği zaman amcasının başında olduğu kraliyet donanma okuluna yazılarak eğitim hayatına ilk adımını attı.GençIiği Portekiz'li denizciler yanında gemilerde denizciliği öğrenmekle geçti. Ferdinand Macellan’ın maceraları; onun seyahatlerine eşlik eden eden Portekiz’li Antonio Pigafetta'nın anılarını ya...
    Fernando Alonso: Fernando Alonso, 1981 doğumlu 2 kez Formula 1Dünya Şampiyonu olan ‘El Nano’ lakaplı, İspanyol yarış pilotu. 25 Eylül 2005’de (24 yaş 59 günlük iken) ilk F1 Dünya Şampiyonluğu’nu kazandı ve Emerson Fittipaldi’ye ait olanen genç dünya şampiyonu olma ünvanını eline aldı. Alonso, Michael Schumacher’in 5 yıl boyunca ardarda kazandığı şampiyonluklara da bir nokta koydu. Fernando Alonso Diaz, 29 Temmuz 1981’de İspanya’nın kuzeyindeki Oviedo, Asturias’da dünyaya geldi. Alonso soyadını, maden endüstrisin...
    Ferdi Kurtuldu: Emret Komutanım dizisinin Jumbo Gökhan'ı olarak tanındı.Ferdi Kurtuldu, 1980 yılında istanbul’da Küçükçekmece Sefaköy'de bir memur ailesinin oğlu olarak doğmuştur. 1998 yılında ‘Görüntü Sanatları Tiyatro Okulu’na başlayarak eğitim aldı. 2005 - 2007 yılları arasında “Emret Komutanım” adlı dizide Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Arda Kural, Sermiyan Midyat, Engin Hepileri, Orçun Kaptan, Ufuk Özkan, İsrafil Köse, Şebnem Schaefer, Nil Erkoçlar,Cengiz Küçükayvaz, Şenol İpek, Naci Taşdöğen, M...
    Ferdi Eğilmez: Ferdi Eğilmez, 12 Mart 1963 tarihinde istanbul’da doğmuştur. Babası yönetmen Ertem Eğilmez’dir. Canan, Alev, Ferit adlarında kendinden büyük kardeşleri vardır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’da okuduktan sonra 17 yaşında babası İtalya'ya ortağının yanında işçi olarak gönderdi. İki sene lisan okudu, ardından babasından habersiz İtalya'da sinema eğitimi gördü. Babası sinemacı olmasını istemediği oğlunun İtalya’da sinema eğitimi aldığını öğrendiğinden itibaren barışana kadar 7 sene küs durmuş...
    Ferdi Merter: Ferdi Merter, 19 Haziran 1939 tarihinde istanbul’da doğmuştur. Babası oyuncu Renan Fosforoğlu, annesi oyuncu Muazzez Arçay’dır. Babası Renan Fosforoğlu'nun ikinci eşi Mualla Fırat eski sinema sanatçısı, ondan olan oğlu oyuncu Enis Fosforoğlu (d.1948) ile kardeştir. Liseyi İtalyan lisesinde okudu. Ferdi Merter, 1962 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Ardından 1963 yılında askerliğini Sivas'ta yaptı.1976-1980 yılları arasında Devlet Tiyatroları Çalışanları Derneği ...
    Ferdi Ştatzer: Ferdi Ştatzer, 1906 yılında Avusturya, Viyana’da doğmuştur. Asıl adı Friedrich von Statzer’dir. İlk piyano derslerini annesinden aldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi Salzburg'da okudu. Aynı zamanda “Mozarteum” adlı müzik okulunda piyano ve kompozisyon eğitimi aldı. 1925 yılında mezun olarak Viyana’ya döndü ve Müzik Akademisi'ne girdi. 1931-1932 döneminde Viyana Yüksek Müzik-Tiyatro Akademisi’nin piyano ve orkestra yöneticiliğiyle kompozisyon bölümlerinden mezun oldu. Viyana’daki Müzik Akademisi'nde...
    Ferit Melen: Türk politikacı. 1906'da Van'da doğdu. İlk ve ortaokulu Van'da bitirip, 1928'de Bursa Erkek Lisesinden mezun oldu. Mülkiyeye girerek Temmuz 1931'de diploma aldı. 26 Ağustos 1931'de Bursa Maiyet memurluğunda devlet hizmetine girdi. 25 Ekim 1932'de Maliye Müfettiş Yardımcılığına atandı. 1 Ocak 1936'da Dördüncü Sınıf, 14 Temmuz 1939'da Üçüncü Sınıf, 26 Ocak 1940'ta İkinci Sınıf ve 28 Ocak 1943'te Birinci Sınıf Müfettişliğe terfi etti. Askerliğini asteğmen olarak 1 Mayıs 1940-27 Kasım 1941 tarihleri...
    Feridun Düzağaç: Türk besteci ve şarkıcı. Feridun Düzağaç, 10 Ekim 1968'de Adana'da doğdu. İlk kezMersin'de bir grubun solisti olarak insanların karşısında şarkı söylemeye başladı.1988’de aynı üniversitede "okuduğu" dört arkadaşıyla kendi müziklerini üretmek ve kendi şarkılarını yazmak için kurdukları TINI grubuyla "şarkı yazmanın kutsal yükünü" keşfetti ; ilk bestesi Özdemir Asaf’ın "Lavinia"sı özel radyoların ilk günleriydi ki Ferdi Tayfur’un "Emmoğlu"sunun ardından bir ulusal radyoda en çok istek alan ikinci ...
    Ferdinand von Zeppelin: Zeplinin ilk yapımcısıdır.Ferdinand von Zeppelin, 8 Temmuz 1838 tarihinde Almanya, Konstanz'da doğmuştur. Tam adı Ferdinand Adolf August Heinrich Graf von Zeppelin’dir. Ferdinand von Zeppelin, Ludwigsburg Askerî Akademisini bitirdikten sonra Tübingen Üniversitesinden de mezun oldu ve 1859 yılında subay olarak orduda görev aldı. Ferdinand von Zeppelin, 1864 yılında ABD’ye gitti ve Amerikan iç savaşına gözlemci olarak katıldı.Avrupa’ya döndükten sonra 1866 yılında Württemberg’de Prusya’ya karşı ya...
    Feridun Kunak: A.Feridun Kunak, 1950 yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Kırım Türklerinden olan ailesi Eskişehir’den Ankara’ya gelip yerleşmişler. Ankara’da Kaleiçi, Cebeci, Aydınlıkevler’de yaşamıştır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da bitirdi. İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1976 yılında mezun oldu. Bursa Mustafa Kemalpaşa’daHükümet tabipliği yaparak mesleğine başladı.1978 yılı sonlarında başladığı askerliğini 1980 yılına kadar istanbul’da yaparken dışarıda İstanbul Yakacık'ta muayenehane de iş...

    Fer İsminin Dezavantajları Nelerdir?

    Her bireyin kendine göre farklı dezavantajları olsa da Fer ismine ait kişilerin generel olarak dezavantajları Güven Vermeyen, Gereksiz İnatçı, Gaddar olmalarıdır.

    Fer isminin Notasyonları Nelerdir?

    Fer isminin Türk Dil Kurumunda kabul görmüş notasyona göre yazılışı aşağıdaki şekildedir.

    F: Fatsa
    E: Edirne
    R: Rize

    Fer Yavuz isminin kara kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..

    F: Fatih
    E: Ekrem
    R: Rasim
    Fer isminin Nato ve Hava kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..

    F: Foxtrot
    E: Echo
    R: Romeo

    Fer isminin deniz kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..

    F: Felenk
    E: Engin
    R: Reis


Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •