Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Yeni Üye Demet's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    -

    Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg ıspanak
    • 200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı)
    • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
    • 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
    • Tuz

    Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma Nasıl Yapılır?

    • Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın. Kaynar suda 5 dakika bekletin. Süzgece alıp suyunu süzün.
    • Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Ispanağı 1 dakika soteleyip tuz ekleyin. 
    • Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun. Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın.
    • Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın.

      Afiyet olsun.
      Demir bakımından zengin olan ıspanaklı tepsi böreği tarifini de deneyin.






  2. The Following 2 Users Say Thank You to Demet For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •