@delikadir kardeşim istediğin apk yı düzenledim daha önceki apk ya oran ile bunda film içeriklerini bir iki tık daha fazla çekecek şekilde ayarladım bundan daha fazla film yüklenecek şekilde ayarladığım da ise kullandığım proxy ve sunucunun gücü yetersiz geliyor içerikleri çekemiyor o yüzden en ideal ağırlıkta ayarladım hatta bunda da zaman zaman uygulamaya ilk girişler de listeyi yükleyemeye bilir bu gibi durumda uygulamayı arka plandan kapatıp tekrar giriş yapın daha önce kullanmayan arkadaşlar varsa bu uygulamayı kullanmak için wuffy player yüklü olması gerekmektedir cihazınız da hatırlatmak isterim buyrun apk indirme bağlantısı
Goksal, Onur3, anka06, Ersun efe, piki, REFSA, yalcin45, Maho77, PETLU, Musema, ahmet48, obin, pegasus, 1965kerim, Omer1968, sefa, ergün, tahajik, Zekis, Yusufefe, Alper01, abbot, karaturk06, Diyar, mehmetey, Nejyoner, YAKAMOZ, seyityavuz, Alia58, cagalici, Bulkazli, men71, delphin01, oslo, kobss, mert77, oemer45, Ilgad, Metehan1453, atilla_erkan, neco67, Asker, Tavaslı, maco, oecaly, raalbatros, unuset, delikadir, 7li8li, duzce1903, can62, kemaller, ebdaim
@delikadir bilemiyorum kardeşim neden böyle bir sorun ile karşılaşıyorsun cihazın da ben şu anda da test ettim gayet güzel çalışıyor
Cep telefonuyla yurt dışı bağlantısı için gerekli olan bilgi.
Goksal, haydar2121, shadowhero55, OSMANLİTOKADİ, FirtinaIbo, anka06, Ersun efe, piki, REFSA, Mahony, yalcin45, Maho77, PETLU, Musema, ahmet48, obin, aliyil88, sefa, ergün, tahajik, Zekis, Yusufefe, Alper01, abbot, neco67, Diyar, kanmur, mehmetey, albay66, Nejyoner, YAKAMOZ, Alia58, cagalici, raalbatros, Bulkazli, men71, Chico07, delphin01, ebdaim, köprülü, oslo, Aking, kobss, malatya444, delikadir, mert77
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)