muhtşesem calışıyo eline saglık
muhtşesem calışıyo eline saglık
Arkadaşlar site yapısı bir kaç gündür sürekli değiştiği için hem kanal bağlantıları başında hem paylaştığım m3u bağlantısında ayrı ayrı düzenleme yapıyorum kanal bağlantıları başında kullanılan proxy bağlantısında sadece mevcut site adresi değişikliği yapmak yeterli oldu fakat tüm içerikleri m3u olarak çeken php tamamen değiştirdim kategorilere ayrılmış şekilde ve kapak resimleri ile birlikte çekmeye çalıştım ve başarılı bir şekilde çekiyor içerikler oynuyor şu anda buyrun m3u bağlantısı
tahajik, hbordo-mavi, Hikmet5050, sefa, zazu, Taner68, dermanoglu, komaster, aydin22, tunau, resul_1972, atilla_erkan, Cifi64, satel, obin, Kali66, maxinett, Songuz74, bily, tükenmez, Y.Akgn, John1907, selox10, 1965kerim, esdizayn, proffbay34, eremer20, hala2727, attilla1954, schweisser, unuset, reduak, ziko_86, yorfa, anka06, FirtinaIbo, nevzat01, raket, Horoz_20, Feri, eledor, Volkan678, raalbatros, Hsnkly, costak, erdem0634, bulent_39, mehmetkyb, pasadena, gigablue, selime, 7li8li, Bartin, burak3, Kadirkaya42, men71, Nezoatze, yalnizprens72, seyityavuz, Diyar, dhlfahrer, merdanli, asikral, mehmetey, cimen, Baba 65, anagold24, Isi, sahbaz, zeybek1956, mert77, duzce1903, mercan68, Kafkas3536, Alia58, thunder043, akume, Uenluesoy 1, Henkel, memoli1, cagalici, Onur3, Sabri1983, ebdaim, delikadir, abbot, doktor, ton, eray48, karaturk06, bahri, pilot88, Selturk
Konular hep sahipsiz kalmis gorunuyor, kodlar yok olmus ben mi bulamiyom :((
Kardeşim sahipsiz kalmadı burada paylaştığım son bağlantıya istinaden yani kategorili olarak çekiyor bağlantısına istinaden yorum yapan bir kardeşimize cevap olarak hedef sitenin son zamanlarda çok değişiklik yaptığını ve bu konuda ilk paylaştığım bağlantıya uygun olarak eski sisteme geçtiğini ve bu konuda ilk mesaj da paylaştığım bağlantının aktif durumda olduğunu paylaşmıştım bir kaç gün önce fakat yine yakın zamanda forum a birşeyler oldu iki gün falan giriş sağlayamadım ve o yorummun da silinmiş olduğunu fark ettim forum tarafından anlayacağın ilk mesajda paylaştığım bağlantı aktif tir kardeşim
Sagolasin, lakin artik php code vs paylasilmiyormu eger uygunsa paylasirsaniz free bir serverde test edip denemk isterdim, sagolun.