Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
42 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: Kablo tv

1. Teşekküre Gitİndir #21
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Şu anda farklı bir yöntem kullanarak tekrar paylaşmak için hazırlıyorum arkadaşlar tüm kanal bağlantılarını kısa link olarak hazırlıyorum fakat yine de önceki gibi şikayet olmasından endişeliyim ve paylaşmak konusunda kararsızım daha önce paylaştığım bağlantılar şikayet olmasa kapanması çok mümkün değil di büyük ihtimalle şikayet oluyor

2. 13 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

3. Teşekküre Gitİndir #22
    Teşekküre Git

Bilgi

Gönderi Başına Git

Arkadaşlar maksat kablo tv olmasından ötürü şikayet değil şikayet edecek kişi youtube içeriklerinde de şikayet eder php ler depolama ile ilgili de değil ve yandex ile bir alakası yok kardeşim elimde var olan son sunucum engellendi ve bazı projelerin yedeğini bile alamadım şimdi hosting buldum birtane ama bu hosting üzerinden php aracılığı ile m3u çekilmek istendiğin de yada bir stream oynatılmak istendiğinde hosting sitesi içine yüklenen php leri Java script gibi çalıştırıyor ve medya player ler ile desteklemiyor sadece tarayıcı üzerinden çalıştırıyor bende daha önce hiç üzerinde durmadığim halde alternatif olarak github üzerinden bir başlangıç yaptım araştıra araştıra github üzerinden github actions aracılığı ile rectv m3u ve kablo tv m3u yaptım onları da riske girmek istemiyorum yine şikayet edilir se diye ama deneyelim bakalım arkadaşlar

4. 14 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #23
    Teşekküre Git

Bilgi

Gönderi Başına Git

Buyrun arkadaşlar dışarıya dağıtmayın lütfen
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

6. 103 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #24
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı sakli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emeginize saglik hocam, tsk ler, pc den vpn ile izlyebiliyorum ama tv icin prxy bulmaya calisiyorum (yurt disi)
    Proxy benimde ilgimi çekiyor arkadaşlar.

8. 2 kişi bu gönderi için Murre üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #25
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye cagalici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Alıntı köprülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buyrun arkadaşlar dışarıya dağıtmayın lütfen
    gizli içerik alıntı yapılamaz
    köprülü usta, öncekinde yaptığınız gibi ......id= XXXX şeklinde kanal isimleriyle kısa adresleri de olacak mı ?

10. 2 kişi bu gönderi için cagalici üyemize teşekkür etti:

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler