Merhaba arkadaşlar bu konuda ilk sayfada paylaştığım m3u bağlantısı için bazı düzeltmeler yaptım bağlantı içinde yönlendirme bağlantıları vardı onları kaldırdım cloudflare engelini aşmaya yönelik düzeltmeler yaptım ve uygulamadaki filmleri de eklemeye çalıştım filmler uygulamada çok fazla gözüküyor ama yaptığım bu sistem de kaynaklar dan çektiği film içerikleri biraz az gibi bunun sebebini bilemiyorum ama bazı içerikler için yt linkleri kullanılıyor onları çektirme dim belki bununla ilgili olabilir yine bu konuda apk da paylaşmıştım onda filmler eklemedim fakat canlı lar için cloudflare engelini kısmen aştım gibi dediğim gibi m3u bağlantısı bu konuda ilk sayfada ama ben yine de aynı bağlantıyı bu sayfaya da ekleyeyim fakat şöyle bir tavsiyem de var bu bağlantıyı iptv playere yüklemek için değil de dosya olarak indirmek için kullanırsan iz ve bağlantı oluşturmak için kendinize ait bir yere upload ederseniz daha akıcı olabilir çünkü benim verdiğim bu bağlantı php olarak verileri topluyor oluşturuyor ve indiriyor yada uygulamada kullanıyorsan iz uygulamaya yüklüyor böyle olunca da ya çok zaman alabiliyor kasma yapabiliyor yada sunucu geçici çökme yaşayabiliyor ama zaman zaman içeriklerin güncel olanlarını almak için verdiğim php m3u bağlantısını kullanıp tekrar indirebilirsiniz işte bağlantı arkadaşlar deneyin
Geändert von köprülü (02.03.25 um 14:56 Uhr) Grund: köprülü