Sayfa 1/2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: tv canli vip

1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Moderatör köprülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart tv canli vip

Merhaba arkadaşlar canlı tv vip sitesine ilişkin kanalların php kodlarını yakın zamanda fibeley kardeşim paylaşmıştı bende fibeley kardeşimin paylaştığı kodları kendi sunucuma uyarlayarak kanal bağlantısı oluşturdum ve bu siteye ilişkin kanalları m3u listesi halinde çektirmeyi sağladım site adresi şudur
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    m3u bağlantı adresi şudur
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.

malesef serv00 hesabım engelli olduğu için m3u bağlantısı başına proxy ekledim m3u olarak verdiğim bağlantı wuffy player de sağlıklı oynattı farklı uygulamalar da da deneyebilirsiniz yada kanal bağlantılarını m3u içinden çıkartıp kendi m3u listenizi de yapabilirsiniz site de ki tüm kanalları oynatmayabilir arkadaşlar
    Konu köprülü tarafından (1 hafta önce Saat 00:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: köprülü

Benzer Konular:

2. 255 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:
    Fikret, gokhan8150, tahajik, kartal93, Hikmet5050, Perđo, mistermetin11, GSANIL67, coskun, komaster, Jakup, tunau, Muki, Mhmt3804, carpanali, bily, abuzer44, oe9asj, Hayallerinresmi, Mustang, eremer20, Tan27, pilot88, ziko_86, Asker, beytullah5597, falkon42, nevzat01, PETLU, raket, Güni61, asistlivetv, ramazan01, Ahmetli, esdizayn, bomcimbom, Isi, Techniker, Bartin, huhu, leonurx19, dhlfahrer, metin16, uykucu72, duzce1903, mercan68, Turul, ugurg, fenerli78, Henkel, vivaciaus, hayaller 71, ceyhuneren, Nejyoner, John1907, Selturk, Nike, Tokii34, masterraif, Mahony, Taha12, aydin22, ustun, Kali66, Asi1453, derbeder1973, namelkxbx, Yasin67, efe3142, OSMANLİTOKADİ, seyityavuz, zeybek1956, berecikli, gigablue, eray48, Y.Akgn, cevder, ankaphoe, Devre, Uenluesoy 1, rihtim, memati6767, kimem27, Menderes61, Baydere, iso2006, Ilgad, kozanoglu, ton, memis.caldiran, kanmur, atakanpower, merdanli, hbordo-mavi, kacak cakal, ajdin, reduak, exlaton001, can52, isso27, Lider, obin, fozcetin0634, pasadena, Iso79, neco67, Alker, Efes, sefa, 7li8li, Hasanfsm, asikral, Erhan27, proffbay34, ba.6155, attila, Esamco, burak3, Hakan66, hpgdisco, STREAMBUİLDER, Reisovic, Horoz_20, xbyte1, Emrevolkan, ilkerburak546, XRadar, belp, Kafkas3536, IMPERATOR1907, karaturk06, can62, tükenmez, oturak, seherkusu, ezelbayraktar, ast144, mehmetkyb, raalbatros, Musti1905, talisca, Chico07, memet1968, halil, Bilo1x, Muhacir67, Kanarya1907, Diyar, hgdfj, akume, manisa45, hakkicam3515, Isa, hazar49, huldan, aksamci, reflex, hamsi4, vahitkocak, albay66, tekmenli, Seyyah34, guzelinsan, bates54, Taner68, hy33, Vahit, yalnizprens72, Volkan678, nobody, benim, brnykz, Onur3, 1965kerim, Sefadokgoz, Murre, atilla_erkan, Tavaslı, sknsoykan, deniz64, canlitv, BAKMAN1968, Alia58, markclark, atakan1983, sinan1907, Kalem19, dermanoglu, hasantas, kancasis, Adem006, doktor, Eros, adres27, Mervecam, MUSTAD21, onuron5k, erden, Cifi64, soundhs, metin48, Kral00, Talimhane, memed3, men71, abidin20, sinan83, delphin01, haydut1971, Oylesine00, anka06, ixir44, Tarık034, o.eren, ibo6666, cagalici, unuset, anagold24, emso, redzheb, sahin.55, Landshut02, yorfa, Gora2, Sabri1983, abbot, Samet1905, ebdaim, tosyaagackakan, aykan34, mustafa70, mert77, maxinett, Sülo40, ithaldamat, mehmetey, fugger, muammer74, schweisser, Mezarci55, selox10, hayroxtv, bahri, DMCA, İ.K.S.X., bulent_39, ankbye, Ömer Avcı, Neco6767, oemer45, kobss, xanti, Yaşar, feneral1907

3. Teşekküre Gitİndir #2
    Teşekküre Git
    Yeni Üye canlitv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

PHP olarak bu botun bilgileri varmı hocam forumda eski konularına denk geldim ama yeni kodları bulamadım. Bu arada liste gayet güzel çalışıyor, elinize sağlık

4. 11 kişi bu gönderi için canlitv üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #3
    Teşekküre Git

Bilgi

Gönderi Başına Git

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

6. 11 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

7. Teşekküre Gitİndir #4
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye Murre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Ustam eline sağlık, smartiptv ye attım yayın sd kalitede çalışmakta bu site ile alakalı bi konu evet. Açmasıda gayet iyi çok bekletmiyor ama trt1 örneğin açılmadı buda kodla değil siteden kaynaklıdır.

Peki bu projeyi kalıcımı tutacaksın usta. Eline sağlık beğendim 🤝👍

8. 5 kişi bu gönderi için Murre üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #5
    Teşekküre Git

Bilgi

Gönderi Başına Git

@mure sağol kardeşim evet açılmayan içerikler site ile alakalı kalıcı mı soruna da şöyle cevap vereyim mesela ben bu proje yi ekledikten bir yada iki gün sonra site adresi değişmiş bende bunu fark ettim ve düzelttim bazen benim sunucu lar engel yiyebiliyor elimden geldiğince hızlı bir şekilde yenisi ile düzeltmeye çalışıyorum yani senin anlayacağın kardeşim elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum

10. 3 kişi bu gönderi için köprülü üyemize teşekkür etti:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler