Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 5 von 9

Thema: tv canli vip

1. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #1
    Gehen Sie zu Danke
    Moderatör Avatar von köprülü

Info

Gehen Sie zum Anfang des Beitrags

Standard tv canli vip

Merhaba arkadaşlar canlı tv vip sitesine ilişkin kanalların php kodlarını yakın zamanda fibeley kardeşim paylaşmıştı bende fibeley kardeşimin paylaştığı kodları kendi sunucuma uyarlayarak kanal bağlantısı oluşturdum ve bu siteye ilişkin kanalları m3u listesi halinde çektirmeyi sağladım site adresi şudur
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
    m3u bağlantı adresi şudur
    Enthält versteckten Inhalt
    WARNUNG: Um die versteckte Nachricht anzuzeigen, klicken Sie einfach auf die Schaltfläche unter dem Beitrag.
    Schreiben Sie keine Nachrichten, es sei denn, dies ist obligatorisch. Wenn Sie schreiben müssen, wird die Kurznachricht nicht gut aufgenommen.
    Schreiben Sie detaillierte Informationen zu Ihren Problemen, Gerätenamen, Marke, auf welcher Plattform usw.
    Wenn der versteckte Inhalt 3 Sekunden nach dem Danken nicht automatisch geöffnet wird, klicken Sie hier.

malesef serv00 hesabım engelli olduğu için m3u bağlantısı başına proxy ekledim m3u olarak verdiğim bağlantı wuffy player de sağlıklı oynattı farklı uygulamalar da da deneyebilirsiniz yada kanal bağlantılarını m3u içinden çıkartıp kendi m3u listenizi de yapabilirsiniz site de ki tüm kanalları oynatmayabilir arkadaşlar
    Geändert von köprülü (vor einer Woche um 00:00 Uhr) Grund: köprülü

Ähnliche Themen:

2. Die folgenden 233 Benutzer sagen Danke zu köprülü für diesen nützlichen Beitrag:
    pilot88, ziko_86, Asker, beytullah5597, falkon42, nevzat01, PETLU, raket, Güni61, asistlivetv, ramazan01, Ahmetli, esdizayn, bomcimbom, Isi, Techniker, Bartin, huhu, leonurx19, dhlfahrer, metin16, uykucu72, duzce1903, mercan68, Turul, ugurg, fenerli78, Henkel, vivaciaus, hayaller 71, ceyhuneren, Nejyoner, John1907, Selturk, Nike, Tokii34, masterraif, Mahony, Taha12, aydin22, ustun, Kali66, Asi1453, derbeder1973, namelkxbx, Yasin67, efe3142, OSMANLİTOKADİ, seyityavuz, zeybek1956, berecikli, gigablue, eray48, Y.Akgn, cevder, ankaphoe, Devre, Uenluesoy 1, rihtim, memati6767, kimem27, Menderes61, Baydere, iso2006, Ilgad, kozanoglu, ton, memis.caldiran, kanmur, atakanpower, merdanli, hbordo-mavi, kacak cakal, ajdin, reduak, exlaton001, can52, isso27, Lider, obin, fozcetin0634, pasadena, Iso79, neco67, Alker, Efes, sefa, 7li8li, Hasanfsm, asikral, Erhan27, proffbay34, ba.6155, attila, Esamco, burak3, Hakan66, hpgdisco, STREAMBUİLDER, Reisovic, Horoz_20, xbyte1, Emrevolkan, ilkerburak546, XRadar, belp, Kafkas3536, IMPERATOR1907, karaturk06, can62, tükenmez, oturak, seherkusu, ezelbayraktar, ast144, mehmetkyb, raalbatros, Musti1905, talisca, Chico07, memet1968, halil, Bilo1x, Muhacir67, Kanarya1907, Diyar, hgdfj, akume, manisa45, hakkicam3515, Isa, hazar49, huldan, aksamci, reflex, hamsi4, vahitkocak, albay66, tekmenli, Seyyah34, guzelinsan, bates54, Taner68, hy33, Vahit, yalnizprens72, Volkan678, nobody, benim, brnykz, Onur3, 1965kerim, Sefadokgoz, Murre, atilla_erkan, Tavaslı, sknsoykan, deniz64, canlitv, BAKMAN1968, Alia58, markclark, atakan1983, sinan1907, Kalem19, dermanoglu, hasantas, kancasis, Adem006, doktor, Eros, adres27, Mervecam, MUSTAD21, onuron5k, erden, Cifi64, soundhs, metin48, Kral00, Talimhane, memed3, men71, abidin20, sinan83, delphin01, haydut1971, Oylesine00, anka06, ixir44, Tarık034, o.eren, ibo6666, cagalici, unuset, anagold24, emso, redzheb, sahin.55, Landshut02, yorfa, Gora2, Sabri1983, abbot, Samet1905, ebdaim, tosyaagackakan, aykan34, mustafa70, mert77, maxinett, Sülo40, ithaldamat, mehmetey, fugger, muammer74, schweisser, Mezarci55, selox10, hayroxtv, bahri, DMCA, İ.K.S.X., bulent_39, ankbye, Ömer Avcı, Neco6767, oemer45, kobss, xanti, Yaşar, feneral1907

3. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #2
    Gehen Sie zu Danke
    Yeni Üye Avatar von canlitv

Info

PHP olarak bu botun bilgileri varmı hocam forumda eski konularına denk geldim ama yeni kodları bulamadım. Bu arada liste gayet güzel çalışıyor, elinize sağlık

4. Die folgenden 9 Benutzer sagen Danke zu canlitv für diesen nützlichen Beitrag:

5. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #3
    Gehen Sie zu Danke

Info

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

6. Die folgenden 8 Benutzer sagen Danke zu köprülü für diesen nützlichen Beitrag:

7. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #4
    Gehen Sie zu Danke
    Kıdemli Üye Avatar von Murre

Info

Ustam eline sağlık, smartiptv ye attım yayın sd kalitede çalışmakta bu site ile alakalı bi konu evet. Açmasıda gayet iyi çok bekletmiyor ama trt1 örneğin açılmadı buda kodla değil siteden kaynaklıdır.

Peki bu projeyi kalıcımı tutacaksın usta. Eline sağlık beğendim 🤝👍

8. Die folgenden 5 Benutzer sagen Danke zu Murre für diesen nützlichen Beitrag:

9. Gehen Sie zu DankeHerunterladen #5
    Gehen Sie zu Danke

Info

@mure sağol kardeşim evet açılmayan içerikler site ile alakalı kalıcı mı soruna da şöyle cevap vereyim mesela ben bu proje yi ekledikten bir yada iki gün sonra site adresi değişmiş bende bunu fark ettim ve düzelttim bazen benim sunucu lar engel yiyebiliyor elimden geldiğince hızlı bir şekilde yenisi ile düzeltmeye çalışıyorum yani senin anlayacağın kardeşim elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum

10. Die folgenden 2 Benutzer sagen Danke zu köprülü für diesen nützlichen Beitrag:

Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte

Aktive Benutzer

Aktive Benutzer