Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 5 of 6

Thread: Mesaj / Cevap kaybolması

1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye Murre's Avatar

Info

Go to Top of Post

Default Mesaj / Cevap kaybolması

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bi arkadaş demiştiki yorumu siliniyor.
    Şuan bana aynısı oldu.
    100% emin olmasamda baya eminim mesajımın silindiği.

Bu durum neden oluyor, teknik sorunmu yoksa yetkili birisi bilerekmi yapıyor, ama neden?

Yazdığım yorum positif bişeydi hiçbirşekilde kötü bişey yoktu yazımda.

Iyi forumlar arkadaşlar

2. The Following 3 Users Say Thank You to Murre For This Useful Post:

3. Go to Thank YouDownload #2
    Go to Thank You
    Üye unuset's Avatar

Info

Go to Top of Post

site sankı rolbag olmuş sanırım bi ara siteye giriş yapamadım bugun içersinde

4. The Following User Says Thank You to unuset For This Useful Post:

5. Go to Thank YouDownload #3
    Go to Thank You
    Super Moderatör oemer45's Avatar

Info

Go to Top of Post

@Murre ustam silinen mesajların %99 spam ve alıntı yapılan mesajlardan oluşuyordur forumdaki çalışmalardan kayıp oluyormu bilemiyecğim ama burda teşekkür ellerina sağlık gibi simgeleri kullananlar okadar çokki sizler farkına varmıyor olabilirsiniz butür kural ihlalarini ne yazıkki tecrübeli üyelerimizde hemen hemen her gün yapmaya devam ediyor örnek sana cevap yamadım senin sorunu alıntı ile cevaplasaydım heealde hiç hoş olmazdı konu açılmışken okuyanlarda belki birdaha yapmamak için özen gösterir teşekkür için butonumuz var bunu kullanmalıyız illaki bizim ilgilenmediğimiz bir konuda olabilir yinede emek harcayan birime motivasyon olur konuyla kaç kişi ilgi duymuş görülür ve konu sahibi konun devamı için motive olur kaldıki illa teşekkür yamak.isteyennözelden yazabilir bu şekilde konu kirliği olmaz unutmayalım ki karşımızdakilerde.zekeları yerinde olan insanlardır soracağmız soruyu kişinin ismini yazarak sormak varken konu açanın konu hakkındaki verdiği bilileri bunlar onlarca kelimeyi alıntı yaptımızda karşımızkadi kişinin ismini yazsam anlamaz aklı kıt gibi anlamlar taşır birde nedense hep sapam yapanlar neden mesajlarım siliniyor gibi garip sorular soruyor tekrardan forum kurallarına uyulmasını önemle rica ediyorum.

6. The Following 8 Users Say Thank You to oemer45 For This Useful Post:

7. Go to Thank YouDownload #4
    Go to Thank You
    Üye unuset's Avatar

Info

Go to Top of Post

oemer45 şoyle bi durum söz konusu teşşekür butunana basarken reklam gelıyo ve 2 kere aynı işlemi yapmak zorunda kalıyoruz sanırım sitenin reklam bugu bulunuyo

8. Go to Thank YouDownload #5
    Go to Thank You
    Yönetici AKINCI's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by unuset View Post
    oemer45 şoyle bi durum söz konusu teşşekür butunana basarken reklam gelıyo ve 2 kere aynı işlemi yapmak zorunda kalıyoruz sanırım sitenin reklam bugu bulunuyo
    Sayın üyemiz. Forumda daha yeni olmana rağmen hakkımızda veryansın ediyorsun (yok foruma giremedim yok mesajlarim siliniyor vs.) Sitemizden memnunsunki bizi seçiyorsun teşekkür ederiz. Ama sende elinsaf her yanlışın birazda iyi kısımlarını bahsetki bizde sana herkonuda daha istekle cevap yazabilelim degilmi güzel kardeşim? Mesela ben senin yerine olsam senelerden beri bizlere paylaşımları ile olsun,fikirleri ile olsun,üyelerimize her konuda yardımcı olan bir ustamiza "Ömer "demem Ömer usta veya Ömer kardeşim demek daha mantikli olmazmi? Hadi bakalim bundansonra seninde güzel ve kiymetli paylaşımlarını bekliyoruz kolay gelsin.
    Gösteriş,insanın kültürel zayıflığını yansıtma halidir. (Konficyus)

9. The Following 4 Users Say Thank You to AKINCI For This Useful Post:

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread