Papaz Yahnisi

Değerlendir:
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Papaz Yahnisi

  1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye TosunPaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Bilgi

    Gönderi Başına Git

    Standart Papaz Yahnisi

    Kaç Kişilik: 6-8

    Hazırlama: 20dk

    Pişirme: 45dk


    Papaz Yahnisi Tarifi İçin Malzemeler

    • 1 kg dana kuş başı
    • 20-30 adet arpacık soğan
    • 2-3 baş sarımsak
    • 1. 5 çay bardağı sıvı yağ
    • 1 çay kaşığı tarçın, yenibahar ve pul biber
    • Yeterince tuz
    • 3 yemek kaşığı sirke


    Papaz Yahnisi Tarifi Yapılışı

    1. Et, kanının çıkması için 10-15 dakika suda bekletiniz.
    2. Tencereye sıvı yağ koyulur ve kızınca küp küp doğranmış etleri ilave edip, suyunu salıp çekinceye kadar etler kavrulur.
    3. Kavrulan etlere, ayıklanan soğanlar ve sarımsaklar bütün olarak eklenir. 3-5 dakika daha kavrulur.
    4. Yeterince sıcak su ekleyin, sirke, tuz ve baharatlarını ilave ederek bir taşım daha kaynatınız.
      ***::::::::: AFİYET OLSUN*****::::::



    Tarife Ait Diğer Resimleri











  2. TosunPaşa üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •